Internet on tuttu ympäristö suurimmalle osalle pelien ystävistä, ja moni hankkiikin myös pelinsä verkkokauppojen kautta. On olemassa paljon ainoastaan pelejä ja pelaamiseen liittyviä tuotteita myyviä verkkokauppoja, mutta myös moni suuri elektroniikka- ja sekatavaraliike myy pelejä netissä. Lisäksi pelejä löytyy rajattomasti ulkomaisista verkkokauppajäteistä.

Puolenkuun Pelit

Puolenkuun Pelit on pelkästään pelaamiseen keskittynyt verkkokauppa, josta löytää hyvin vaivattomasti haluamansa. Heti etusivulla on hakukenttä, johon voi tiettyä peliä etsiessään syöttää sen nimen. Vaihtoehtoisesti pelejä voi selata kategorioittain, sillä sivuston myyvät pelit on jaoteltu muun muassa Xbox-, PC-, PlayStation-, Nintendo- ja lautapeleihin. Konsolipelit on jaoteltu vielä erikseen konsolin tyypin mukaan, joten esimerkiksi Xbox Onelle pelejä etsivän ei tarvitse selata läpi kaikkia Xbox-pelejä.Sivusto on muutoinkin erittäin helppokäyttöinen, ja siellä on muun muassa lueteltu erikseen uutuuspelit ja top-lista. Tuotteiden ostaminen verkkokaupasta on vaivatonta; lisäät vain tuotteen ostoskoriin ja valitset haluamasi maksu- ja toimitustavan. Tuotteita voi tilata myös puhelimitse, ja niillä on 14 päivän palautusoikeus.

Suuret elektroniikkaliikkeet tarjoavat pelejä muiden tuotteiden ohessa

Puolenkuun Pelien lisäksi pelejä voi ostaa kätevästi myös muun muassa Cdonista, Gigantin nettisivuilta sekä Verkkokauppa.comista. Näistä kaikki myyvät pelien lisäksi myös muita elektroniikkatuotteita.Cdonista löytyy laaja valikoima myös esimerkiksi kirjoja. Kirjoja metsästävän kannattaa lukea lisää kirjanostopaikoista sivultamme Mistä ostaa kirjoja netissä?. Verkkokauppa.com ja Gigantti ovat sen sijaan keskittyneet monipuolisesti kodinelektroniikkaan, puhelimiin ja tietokoneisiin, mutta pelivalikoimatkin ovat kohtalaisen hyvät.