Nykyään lähes kaiken voi hankkia kätevästi ja aikaa säästäen internetin kautta. Vihdoin myös suurin osa puutarhatuotteita myyvistä liikkeistä on siirtynyt nettiaikakaudelle. Kevään ja kesän lähestyessä monen puutarhaintoilijan hankintalistalla on runsaasti erilaista ostettavaa siemenistä työkaluihin, mutta nyt hankinta käy kätevästi myös kotoa käsin, eikä kauppoja tarvitse lähteä kiertelemään kiireisen työpäivän päätteeksi väsyneiden lasten kanssa.

Puutarhatuotteisiin keskittyneistä liikkeistä muun muassa Agrimarket, Kodin Terra ja Etola löytyvät myös netistä. Sivuilta voi selata erilaisia tuotteita ryhmittäin, hintojen vertailu käy nopeasti. Lisäksi sivuilta voi saada myös erilaisia vinkkejä ja inspiraatioita.

Kodin Terra

Kodin Terran nettisivuilta voi klikata valitsemansa tuotteet ostoslistalle, jolloin tuotteet kerätään myymälässä valmiiksi ja asiakas voi noutaa tuotteet liikkeestä. Kodin Terran puutarhatuotteiden valikoima on erittäin laaja ja kattaa yli 2200 erilaista tuotetta. Valikoimasta löytyy tuotteita piharakentamiseen, kukkienhoitoon, lannoitukseen, kompostointiin ja grillaamiseen.

Sivuilta löytyy myös laaja valikoima erilaisia puutarhakalusteita, kasvihuonetarvikkeita, puutarhakoneita ja –työkaluja, ruukkuja ja muita puutarhakoristeita. Tuotteet on lajiteltu selkeisiin ryhmiin ja hakemansa löytää helposti. Hinnat ovat selkeästi näkyvillä heti tuotteen kuvan alapuolella. Sivusto on kaikin puolin helppokäyttöinen ja palvelee asiakasta loistavasti.

Agrimarket

Agrimarketin nettisivuilta löytyy myös varsinainen verkkokauppa ja tuotteiden hankkiminen on todella helppoa. Heti etusivulta löytyy Multasormi-osio, jota klikkaamalla pääsee selaamaan erilaisia puutarhatuotteita kuten pihakasveja, puutarhatarvikkeita sekä kukkien ja vihannesten siemeniä. Myös Agrimarketin sivuilta löytää helposti etsimänsä.

Esimerkiksi chilin viljelystä innostunut löytää siemenet vaivattomasti klikkaamalla ensin Multasormi-osion auki, siirtymällä kylvö- ja istutusosioon ja valitsemalla listasta chilit ja paprikat. Tällöin sivulle aukeaa lista saatavilla olevista chilin- ja paprikansiemenistä hintoineen. Valitsemaansa tuotetta klikkaamalla saa tuotteesta lisätietoa ja sen voi lisätä ostoskoriin. Myös saatavuus ja toimitusaika on ilmoitettu heti tuotekuvauksen yhteydessä.