Internet on kokonainen maailma täynnä kaikenlaista tekemistä jokaiselle sitä haluavalle. Esimerkiksi uutisten lukeminen, hauskojen YouTube-videoiden katsominen, kielten oppiminen, uusien ihmisten tapaaminen ja shoppailu käyvät netissä käden käänteessä. Enää ei ole pakko liikkua kotisohvalta minnekään halutessaan uuden vaatekappaleen. Ei ole myöskään välttämätöntä tilata (opiskelijalle) kalliita sanomalehtiä kotiin, kun niitä voi lukea edullisemmin – jos ei ilmaiseksi – netissä.

Leffat ja sarjat Netflixistä

Television katsominenkin onnistuu nykyään Internetin jännittävässä maailmassa. Netflix on mahdollisesti yksi mahtavimmista bisnesideoista aikoihin. Se on myös erittäin addiktoiva harrastus, ja läppärin ruudun eteen saattaa jämähtää moneksi tunniksi. On siis melkein suositeltavaa tilata netistä ruokaa kotiin kuljetettuna, jottei monen tunnin Netflix-putki johtaisi niin kriittiseen ravinnonpuutteeseen.

Selaa netin loputonta viihdetarjontaa

Jos elokuvien katsominen ei juuri nyt maistu, eikä mieleen tule mitään hauskaa tekemistä netistä, apua voi saada StumbleUpon.com -nimiseltä nettisivulta. Kanadasta lähtöisin oleva sivusto löytää käyttäjälleen kaikki hauskimmat ja jännittävimmät videot, kuvat, ja sivustot. StumbleUpon muokkaa suosittelunsa käyttäjän mukaan, minkä ansiosta netissä surffaava löytää oman mielenkiinnon mukaista tekemistä ja katsomista.

Jos kyseinen sivusto ei kuitenkaan houkuttele, on täysin suotavaa surffailla itsenäisesti YouTubessa ja Buzzfeedissä. Edellä mainituilla nettisivuilla aika kuluu hujauksessa videoita katsellessa ja hauskoja artikkeleita lukiessa. Facebook on myös varma valinta etenkin silloin, kun ystävät asuvat ympäri maailmaa ja yhteydenpito on vähäisempää. Sosiaalisen median selailu ja ystäville juttelu netissä ylipäätään on mukavaa ajanvietettä.

Pelit viihdyttävät takuulla

Mikäli yllämainitut ehdotukset eivät tunnu omilta, voi netissä myös pelata erilaisia pelejä. Facebook tarjoaa muun muassa (ainakin yhteen aikaan) erittäin suositun Candy Crush Saga -flashpelin. Suomalaista suosiessa myös Angry Birds on hieno valinta. Tämän kaiken lisäksi erilaiset kolikkopelit ovat suosittu ajanviete netissä – etenkin, koska niistä voi saada rahallista tuottoa. CasinoEurolla on pelejä joka lähtöön, mutta yhtenä esimerkkinä voi mainita ainakin Suomessa vähemmän tunnetun Caribbean Stud Pokerin. Tässä karibialaisella teemalla maustetussa vaihtoehdossa pelattavaa kerrakseen, eikä kyseisen pöytäpelin äärellä aika käy tylsäksi.

Kuten jo mainittu, Internet on jännittävä maailma itsessään, eikä siellä tekeminen yleensä lopu kesken. Jos tekemisen puute kuitenkin jostakin syystä pääsee iskemään, voit aina koittaa joitakin (jos ei kaikkia) yllämainittuja vinkkejä!